Kuvataidettani saatavilla Taiko:sta – kotimaisesta nettigalleriasta

Maalauksiani saa nyt myös Taiko- nettigalleriasta. Pääset klikkaamaan sinne TÄSTÄ – Tervetuloa! (https://taiko.fi/artists/marika-viskari). Taiko on maailman laajin suomalaisen kuvataiteen markkinapaikka, jossa sadat suomalaiset ammattitaiteilijat myyvät ja esittelevät teoksiaan. Taikossa on tarjolla laaja valikoima maalauksia, grafiikkaa, ja veistoksia eri hintaluokissa. Myynnissä on taidetta vain ammattitaiteilijoilta. Taikossa on useita maksuvaihtoehtoja: verkkopankkimaksu, maksukortti, mobiilimaksu, osamaksu ja lasku. Taiko toimittaa teoksia niin kaikkialle kotimaahan, kuin ulkomaillekin.

https://www.taiko.art/marika-viskari

Taiko kaupan lisäksi maalauksiani on esillä nettisivuillani www.marikaviskari.com. Instagramista uusimmat teokseni löytyvät aina ensimmäisenä. Onhan tilini @marika_viskari jo seurannassa?  Tavoitteenani on myös järjestää aina kaksi yksityisnäyttelyä vuodessa, ja silloin tällöin osallistun yhteisnäyttelyihin.

Kaikki vapaat maalaukset Taikossa, Instagramissa ja nettisivuillani ovat myynnissä. Lisäksi maalaan hyvin mielelläni taidetta tilauksesta. Minulla on myös oma y-tunnus, laskutusmahdollisuus ja osamaksumahdollisuus.

Taikossa on saatavilla tällä hetkellä mm. seuraavia teoksiani:

Siellä missä valo hyvästeli / Light say goodbye / 120 cm x 60 cm, 2019

 

Siivissä voimaa / Power in the wings / 120 cm x 80 cm, 2019

 

Kuuntele / Listen / 80 cm x 120 cm, 2018

 

Yksityiskohta / Detail of the Listen painting

 

Taikossa on muuten käytössä kätevä testi- ominaisuus. Siinä mieleisen teoksen voi ladata suoraan joko valmiiseen malli kuvaan, tai palveluun voi ladata oman valokuvan siitä tilasta johon taideteos tulisi. Testillä voi kokeilla, miltä maalaus näyttäisi kotona, toimistossa tai minne oletkin teosta hankkimassa.  Laitan tähän alle kaksi kuvaa, joissa käytin omia maalauksiani:

Maalaukseni Siivissä voimaa / My painting Power in the wings

 

Kuuntele / Listen. 120 cm x 80 cm. Öljyväri kankaalle / Oil on canvas

 

Little summary in ENGLISH – My art for sale in Taiko webtore

 I have great news- My paintings are now for sale in Taiko webstore! This posting tells you about the paintings I have for sale and available now in Taiko webstore. You are Welcome to visit My profile in Taiko webtore!  I also show my art here in my website www.marikaviskari.com.

Check out  my Instagram –  pictures of my most recent paintings will be here first! If you are not already following, please do so.

About Taiko: Taiko is the world’s most extensive marketplace for Finnish contemporary visual arts. It is a digital marketplace, where the professional artist and buyer meet. Taiko offers a wide variety of paintings and other artpieces in different price categories. Through Taiko’s unique picture service Taiko Test you can visualize how an artwork fits in your own home or office before buying. Taiko delivers artworks worldwide. Taiko only offers art by professional artists.

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”Kuvataidettani saatavilla Taiko:sta – kotimaisesta nettigalleriasta”

Jätä kommentti